Opis podjetja

Vesta dom je uveljavljeno podjetje, ki je bilo ustanovljeno s strani Darinke Pušnik julija 2008 (takrat kot Vesta dom, Darinka Pušnik s. p.). Takrat sta bili glavni dejavnosti podjetja upravljanje nepremičnin za plačilo ali po pogodbi in posredništvo v prometu z nepremičninami. V istem letu je podjetje Vesta dom svojo dejavnost razširilo in dodalo vzdrževanje objektov, hišniško dejavnost in zaključna gradbena dela. Podjetje se je prva leta nahajalo v Šoštanju v objektu Kavarne Šoštanj.

V začetku leta 2012 podjetje Vesta dom, Darinka Pušnik s. p. spremeni lokacijo svojih pisarn. Nova lokacija pisarne je Kersnikova 2b, Velenje v prostorih poleg zgornje lekarne, kjer podjetje posluje še danes.

Julija 2012, štiri leta kasneje od ustanovitve, se je podjetje Vesta dom preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo - Vesta dom d. o. o.. Razloga za to odločitev sta prvotno odgovornost in večja prepoznavnost navzven, saj večina poslovnih subjektov še vedno raje posluje s pravnimi kot pa fizičnimi osebami.

Oktobra 2014 se v podjetju zaposli sin Tim Bernard Pušnik, s tem pa se postavijo temelji za družinsko podjetje.

Podjetje s skupno vizijo in pa mislijo na uporabnike - etažne lastnike zastavi svojo pot in način izvedbe opravljanja storitve upravljanja stavb, katera se z veliko rastjo podjetja v zadnjih letih izkazuje za primerno in pravilno.

Zaradi povečanega obsega dela se konec leta 2022 v podjetju zaposli Katja Ostreuh, ki skrbi za nemoteno dnevno poslovanje podjetja. 

Ekipa se ponovno razširi v maju 2024, v podjetju se zaposli Katja Ramšak, ki skrbi za obračune in tekoče poslovanje podjetja.

Dolgoletna praksa nas je pripeljala do tega, da smo do svojih strank kar se da hitri in učinkoviti pri reševanju njihovih problemov. Prav tako to zahtevamo od naših dobrih in preverjenih pogodbenih partnerjev. Res nekateri menijo, da smo malo podjetje z tremi zaposlenimi, vendar to ni merilo. Za nas je merilo dobro opravljeno delo, tako naše kot naših izvajalcev, kateri so redno poplačani. Imamo najnovejšo programsko opremo, ki nam nudi vsak trenutek in kjerkoli vpogled v vse listine, ki jih etažni lastniki želijo videti. Vso dosedanje delo je vloženo v razvoj podjetja, tako, da so naše stranke zadovoljne. Rezultat tega je tudi ta spletna stran, ki nudi našim strankam vse podatke na enem mestu.

V kolikor želite imeti upravnika, ki mu boste lahko zaupali, da dela v vašo prid, se lahko obrnete na nas in z veseljem vam bomo predstavili našo ponudbo.

 

Kontakti

Obiščite nas v naših prostorih, ki se nahajajo na Kersnikovi cesti 2b v Velenju.

Za vas smo dosegljivi v ponedeljek, torek in četrtek med 9. in 12. uro.

Veselimo se vašega obiska!

 

Prodaja nepremičnin
Darinka Pušnik
Upravljanje nepremičnin
Tim Bernard Pušnik
Dežurstvo v primeru izliva vode
Mustafa Bašigovac - Bajro

 

 
 

Zaposleni

Darinka Pušnik

Tim Bernard Pušnik

Katja Ostreuh