Vrsta: 
Hiša
Cena: 
59 000.00€
Kraj: 
Dobrna

Nepremičnina leži v naselju Klanc v občini Dobrna in je od samega centra Dobrne oddaljena cca. 2 km. Zgrajena je bila leta 1880, kot delno kamnita, delno masivno opečno pozidana. Zaključena je z dvokapnico v obliki L- opečna kritina. Etažnost objekta je K+P+M. Neto tlorisna površina stavbe znaša 350 m2. Parcela je v izmeri 825 m2.
Objekt je delno v funkciji. Ima tri zastarela stanovanja, eno je delno renovirano in bilo do pred kratkim v najemu. Objekt ima veliko kletnih prostorov, lovsko sobo s hladilnico in nekaj prostorov v pritličju, ki so potrebni obnove.
Fasada je omet, okna so delno lesena, v pritličnem stanovanju pa PVC. Ogrevanje je centralno- radiatorsko s kurilnim oljem. Stavba ima priključke na elektro omrežje, vodovodno omrežje, urejen je odvoz smeti, kanalizacija (troprekatna greznica).
Dostopi so urejeni z uvozom do predmetne nepremičnine neposredno iz ceste, ki pelje skozi naselje. Dvorišče je utrjeno - makedamsko. Parcela na kateri stoji objekt meri 825 m2 in je geodetsko urejena.
Nepremičnina je primerna za kakšno gradbeno podjetje, ki ima zaposlenih več delavcev, ki bi jo lahko renovirali in hkrati že stanovali v enem izmed treh stanovanj.

Energetski razred: EI v izdelavi